World Tools Windows installers Feedback Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
World Tools Windows installers
03/06/2011
4:40 pm
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

We have received some reports that World Tools (not Pro) did not correctly install the ME panel on some installations of Windows. We've only received reports of the installation failing on Windows 7.

We are not 100% sure what was causing the installation to fail, but we've uploaded a new installer which seems to solve the issue.

If anyone has issues with the installer, please let us know!

Harbs

03/08/2011
11:26 am
Avatar
Artograph
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
02/02/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

I had the issue (I'm using Windows7)!  How do I load the new installer?

03/08/2011
1:37 pm
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Download it from the World Tools page (http://in-tools.com/products/p.....rld-tools/) and run the installer.

03/08/2011
2:50 pm
Avatar
Artograph
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
02/02/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Downloaded the installer and did a repair.  I still cannot get the ME panel to appear.

03/08/2011
3:02 pm
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Oy!

Please check in this path:

Common Files\Adobe\CS5ServiceManager\extensions

How many World Tools folders do you see?

03/08/2011
6:08 pm
Avatar
Artograph
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
02/02/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Two folders.

One with modification date of first intallation

One with modification date of second installation.

03/09/2011
2:00 am
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

That's probably the problem. Remove the folder with the first modification date, and it should work.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 197

Currently Online: ladieschristian, coatmoncler, leisheq93511@163.com
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

jacksonlame: 18

niftyix: 10

Ulrich Bogun: 9

Adrian: 8

jackferthomas: 8

todaleha: 7

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5717

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 23

Topics: 279

Posts: 705

Newest Members: kevin bear, Muskan, Agra Escorts, Lisa, Morgan, bangalore

Administrators: In-Tools: 11, Harbs: 201