API Demo Expired and PowerHeaders Stopped Working Power Headers Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
API Demo Expired and PowerHeaders Stopped Working
01/02/2013
4:18 pm
Avatar
robmusser
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
11/29/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I purchased PowerHeaders back in November and it worked great for about a month. But then the API demo (I'm not exactly sure what that is) expired and now all that shows up under "InTools" is "InTools Dashboard" — PowerHeaders is gone. According to both the InTools Dashboard and the API ToolAssistant I have a license for PowerHeaders 2.0.8. I'm not sure what happened but I need to get it back up and running fast. Your help is greatly appreciated!

01/02/2013
4:36 pm
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Rob,

 

It sounds like a corrupted preferences issue.

 

Please contact support, and we'll help you straighten it out.

 

Harbs

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 197

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

jacksonlame: 18

niftyix: 10

Ulrich Bogun: 9

jackferthomas: 8

Adrian: 8

Soyablack123: 7

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5966

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 23

Topics: 279

Posts: 705

Newest Members: andxblink, Marie Guillot Farneti, vendela, JFVYEzUcMBHjm, lVxEaqFzuhPiG, kfohAENY

Administrators: In-Tools: 11, Harbs: 201