Only one variable showing up . . . all other text in frames gone Power Headers Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Only one variable showing up . . . all other text in frames gone
09/06/2011
3:07 pm
Avatar
Dave Peattie
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
05/04/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm putting together running heads in an index, and for some reason all the text but the last variable is getting deleted and it's improperly formatted (should be 10 pt, but coming in as 12 point).

 

Should be

 

[pg #] Index ([Char Style first] – [Char Style last])

 

But only [Char Style last] entry is showing up on all pages.

09/06/2011
3:54 pm
Avatar
Harbs
Admin
Forum Posts: 201
Member Since:
12/19/2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I'd have to see your setting to be sure, but it sounds like you used the header character style for all the text in your header frame. Each variable must have a unique character style applied to work independently. (It is possible to combine the effects of multiple variables using a single style, but that's not something you would usually want to do...)

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 197

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

jacksonlame: 18

niftyix: 10

Ulrich Bogun: 9

jackferthomas: 8

Adrian: 8

Soyablack123: 7

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 6009

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 23

Topics: 279

Posts: 705

Newest Members: MWillustration, Our Daily Bread Ministries, ncbydkABItsYOXM, YdNescPZ, alexnew, qEJlnQXkCF

Administrators: In-Tools: 11, Harbs: 201